divendres, 8 de juliol del 2011

Els rul·los de la Fletcher II

Després de sentir els últims rumors de la xarxa, que parlaven de certs vampirs, hem hagut de passar a l'acció i activar els rul·los per esbrinar què passava. Han sigut moltes hores d’investigacions, mirant si faltaven reflexes a les fotos, o si algú s’espantava amb la paraula all; és a dir, investigacions vàries, que si us expliquéssim com les fem acabaríem perdent la credibilitat.;)
El resultat ha sigut que no hem esbrinat res de res; però, com sempre, hem passat unes estones ben divertides.

Això sí, quan surt un tema aquestes rul·leres hi veuen un repte associat; de forma que aquesta vegada no podia ser diferent i el tema triat ha sigut: El repte vampíric! A mi, personalment, em va venir al cap el gelat Drácula; encara que, si us he de ser sincers, crec que no l’he tastat mai.

Quan era petita el meu gelat preferit era el Frigodedo, però crec que només em deuria agradar a mi, perquè va durar molt poquet, després em vaig passar al Colajet. No acostumo a variar gaire, si m’agrada un gelat normalment sempre menjo el mateix, però mai he trobat un altre gelat, d’aquests industrials, que m’agradés tant com el Frigodedo, potser és que he idealitzat el moment en què el menjava. Clar! Quan arribava l’estiu començàvem a tenir gelats! No era com ara que n’hi ha tot l’any. Deuria ser com un ritual, arribar l’estiu, les vacances, un altre ritme... Ai! Quins records.
La cara d’emoció quan obrien la nevera, tardaven 25 hores entre obrir-la, trobar la capsa, agafar el gelat i jo, que mai he tingut gaire paciència, allí em teniu, esperant amb cara d’emoció. Això sí, alguna vegada suposo que deuria tenir temptacions d’ajudar a buscar el gelat...

El Drácula porta Coca-cola, però l’he canviat per xocolata i, posats a canviar coses, he canviat la vainilla per crema catalana.

Als ingredients no hi posaré quantitats per que depèn del motlle que feu servir, això si, us recomano motlles de silicona, els individuals tipus magdalenes. Quan surten del congelador costa molt poc desmotllar-los i no se us trencarà la xocolata.

No us perdeu els altres rulos: Judith, Paula i Sandra, segur que són fantàstics!






Ingredients:
Xocolata per fondre
Gelat de crema catalana
Melmelada de maduixa
Cacau pur en pols



Preparació:
Fondre la xocolata al bany Maria, per que us feu una idea per fer dos motlles com el de la foto vaig fondre 125g de xocolata.

Amb un pinzell pintar el motlle: la base i els costats. Guardar al congelador. Repetir si és necessari.

Omplir la base amb melmelada de maduixa, afegir el gelat i tapar amb xocolata.
Deixar al congelador fins al moment de servir.

Quan el vulguem servir el traiem del congelador i li tirem el cacau en pols.

Són unes postres pels amants de la xocolata, si voleu rebaixar una mica el gust de la xocolata hi podeu afegir una mica de llet o bé algun licor que us agradi.




41 comentaris:

Bon Tiberi ha dit...

A mi m'agradava el frigo pie!! ;DDDD
Doncs, això del reflexe de les fotos a mi em va deixar molt clar que hi havia un vampir a l'habitació de la foto!!
M'encanta la teva proposta, veig que totes estam convidant a venir als vampirs...ains, quina pooorrr!!
Preparau els alls!!!

Judith ha dit...

Moni!!! no desesperis, que aquest any torna a estar el Frigodedo!!! això sí, ara té un dit de color verd una mica estrany!!!! que bo el drácula!!!!! aquesta versió teva segur que m'encanta!!!!!! ara vindré volant! ;) petonetsssssssssssssssssss

Ingrid ha dit...

Sí, jo era més de frigo pie com la Paula!!! però a aquest postre vampíric que ens presentes no li faria pas un lleig!! està de MORT!!!
Petonetsss

Rosa Ballerina ha dit...

Saps que no tinc ni idea de quin és aquest gelat? jajaja, jo m'enrecordo que quan era petita hi havien els frigopies, que eren de color rosa amb forma de peu, sempre em cridaven l'atenció, però un dia el vaig probar i ni tan sols m'el vaig acabar, no em va agradra gens xD.
La recepta, té una pinta exquisita, segur que és una autèntica delícia vampírica :P.

Molts petonets!!

Miquel ha dit...

esta de muerte je,je me gusta
bon cap de setmana
miquel

Rosilet {Sugg-r} ha dit...

Bueno, acabo de conocer este helado...que como ya te dijeron...ha de estar de Muerte! mmmm me llevo uno antes de tomarme el coctel de la Juju!
Besitos!

Anònim ha dit...

Uuuuuoooooooooo!!!!! Jo el frigo dedo no el recordo pas, però algun cop havia menjat el dracula i el frigo pie, encara que per mi el meu gelat d'infància era el Negrito!! (que l'han tornat a fer i no és pas el mateix!) Em sembla que a partir d'ara el meu postre serà aquest pecat que ens has fet, m'encanta!!!!! jajajaja Ets una crack!
Petonets
Sandra

Mayte ha dit...

Ay que rico!! Me encanta esa introducción y la foto ya me robo el sentido!

Besos linda.

Chez Lola ha dit...

OOh! no puc dir res mes!

trifasic de baileys ha dit...

Jo encara en consumeixo de dràcula! jajaj Els gelats de sempre són els millors!! com els magnums mmmm.....m'agrada la teva versió! ha de ser molt bona! apuntada! petons

el taller de cuina ha dit...

El frigodedo jo el trobava deliciós, sempre el demanava! Ara en canvi penso que deuria ser poc més que gel i colorant. Ara em demanaria el dràcula, que jo si que vaig tastar i era ben bo, tot i que no tant com aquesta variant!!
Petonets i bon cap de setmana!

Unknown ha dit...

Doncs a mi el gelat drácula is m'agradaba de petita, de gran em penso que ja no l'he tastat més... els estous quan erem petites eren ben diferents...

Em quedo amb la teva versió, perquè la xocolata amb la crema catalana ha d'estar molt bo.

Petonets

Núria ha dit...

El colaget, el dracula...que bons!!! ara aquest teu es veu taaan bo..m'agradaria veure'l per dins...
molts petons

Heva ha dit...

Fantásticas las chicas de la Fletcher, trabajando duro por nuestra seguridad!!! jajaja
Me encanta tu propuesta de postre y tu puesta en escena ni te cuento!!!!
¿Como no te voy a echar de menos?

Yves ha dit...

Afilaré les meves dents a veure si emulo al "Drácula"! ni q sigui el gelat...

Anna ha dit...

El meu gelat preferit era el frigopie!! Jo crec que en vaig arribar a menjar centenars jaja Encara que amb la teva proposta, qualsevol es resisteix a la xocolata... ;)

Ana-Experimento en la cocina ha dit...

Genial, voy siguiendo los pasos de las 4 rulos de la Fletcher y no consigo decidir cual de las recetas me gusta más. Son todas estupendas.
Me encanta estos retos que os organizáis.
Besos

Catieu ha dit...

Jo era de Colaget, encara recordo quan, si tenies molta sort, et tocava el premi d'un altre. Llavors podies menjar-te'n dos al preu d'un. Eres l'enveja de la colla!!!
a mi això dels vampims no em fa gens de gràcia així que amb els alls al costat degustaria de bon grat aquest postre. Ha d'estar boníssim. Me'n vaig volant a veure les altres propostes...
Bon cap de setmana....

Cristina ha dit...

T´has lluït! Per a mi el millor dels tres, ho sento Paula, Judith i Sandra...però a aquest pastisset li faig una queixalada vampírica sense miraments...uauuuuuu!!!!

Pilar ha dit...

Pues yo tomaba Drácula, era negro por fuera y rosa por dentro. No sé si seguirá existiendo. De todas las formas me quedo con el tuyo, tiene que estar delicioso.
Besos

Teresa ha dit...

>No n'he menjat mai, ni frigopie ni frigodedo, però aquets teu ara mateix me'l menjava!!!! petó

Mercè ha dit...

Buff! Jo vull ser un vampir i tastar aquesta delícia de gelat dràcula!!! :-) Quina bona pinta!!
Petons!

Lídia ha dit...

Hola!! Molt interessant el teu blog, ja m'he fet subscriptora i així no em perdre cap post!!!
1 salutació!

Montse de Sants ha dit...

Uf! A mi m'han marxat de cop els records en veure aquest gelat! Ni frigopies, ni frigodedos, on hi hagi un gelat casolà...Però jo com la Sandra de petita era de negrito. Espectacular noia! Petonets.

Cogollos de Agua ha dit...

He disfrutado con tu entrada, me he reido con vuestras investigaciones y me has devuelto a la infancia con el frigodedo, y la remate me has vuelto loca con este helado tan, tan, tan rico.
Un beso grande y que pases buen finde

Neus ha dit...

Quines postres que bones.
Jo ere de Frigo pie, Drácula i el Colajet... ohhh que bons..
Petons

Neus ha dit...

Quines postres que bones.
Jo ere de Frigo pie, Drácula i el Colajet... ohhh que bons..
Petons

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola, Quina versió més bona!!!!!!!!!! Quins records que em porten aquests gelats: Colajet, drácula (encara els compro!!) tots eren els millors gelats del món!
Que bé us ho heu passat amb la Fletcher II i ens ho heu fet passar també!
Bon finde maca!

nyanyels ha dit...

Ostres! Finalment trobo algú que li agradava el Frigodedo. Estava boníssim. Cada estiu sempre penso en ell. M'agradaria saber perquè el van treure del mercat. El Dràcula també era un dels meus preferits, però veient la teva proposta... definitivament em quedo amb la teva. Quina delícia!
Una abraçada i bon cap de setmana!

Joaquina ha dit...

Estic fent la ruta del "rul.los" i estic encantada amb les vostres històries, unes postres delicioses. Jo el rebaixaria amb una miqueta de llet. Molt bó!!. Petons i bon cap de setmana.

fresaypimienta ha dit...

Que postre tan tremendo!!!! a pesar de ser vampírico a mi me parece divino!!!! Besos

Cook me tender ha dit...

Doncs el meu preferit era el FRIGOPIE!!!! Boníssim!!!! Ostras quins records!! Em sembla que aquest encara el fan, el buscaré.... Petonets i que tingueu sort amb el repte!!!

LILE ha dit...

Doncs si és pels amants de la xocolata és per a mí. Si a sobre afegim la crema catalana i la maduixa ja és un deliri!!
Un petó,
Esther

Anònim ha dit...

No ser pas si aconseguiré posar-me al dia, però és que no voldria perdre'm ni una. Moltes gràcies a tu per tornar a la meva cuina! Ah! jo ni de Frigodedo ni Frigopié, jo Colajet. A casa la mare a la botiga no tenia Frigo, tenia Nestlé, però jo em moria de ganes de menjar Frigo. Sembla mentida, alló que no tenim volem! jejejeje. Però teu té una pinta fantàstica! ja no en deu quedar, oi?
Petonets!

Lídia ha dit...

Hola!! Merci, és que els formatges són, juntament amb la xocolata, una de les meves grans passions.
1 salutació ben forta! Ara també tinc pàgina al facebook, des d'ahir, a veure que tal :)

MJ ha dit...

Nooooooooooooo, Moni, no ets l'única el Frigodedo era el meu favorit, recordo que a la gent li agradava més el Frigopie, peró a mi no, mai m'agradat el petitsuisse. A part el van deixar de fer i anys després el van tornar a fer peró no era el mateix. Visca el club del frigodedo.

Un petonet.

Bet ha dit...

Que bo aquest gelat!!! provaré de fer-lo, segur que triomfa a casa!! el gelat de crema catalana on el compres? si no en trobo ja el substituïrem per un altre gust, no passa res! petonets

bet ha dit...

Gràcies Mònica, el buscaré, tinc 2 veritas bastant a prop del pis de barcelona! petonets! :)

Judith ha dit...

Quina recepta mes tentadora, podriem dir que és com un bombó gelat, perfecte per aquestes calors!!!

Judith

Alfons ha dit...

aquests rulos estan per posar-te els pèls de punta de nou ... deliciós!
una abraçada

margot ha dit...

Ostres quin pastis mes bó, i el logo dels rulos me encantat.
Petons.