Avui és l’últim dia de publicació al Memòries d’una cuinera, tot i que ja sabeu que si envieu l’enllaç més tard no hi ha problema, potser no us podem afegir al collage, però al recull sí.
Aquesta vegada us vam proposar broquetes i, esperant que fes calor, vaig pensar-ne unes de ben fresquetes.
No poso quantitats perquè tot depèn de les que vulgueu fer.
Aquestes broquetes també es poden menjar amb un vinagre de Mòdena, en amanides, i van bé per acompanyar dolç i salat.
Moltes gràcies als qui participeu a Memòries. Si us bé de gust, ja ho sabeu, encara hi sou a temps.
Aquesta vegada us vam proposar broquetes i, esperant que fes calor, vaig pensar-ne unes de ben fresquetes.
No poso quantitats perquè tot depèn de les que vulgueu fer.
Aquestes broquetes també es poden menjar amb un vinagre de Mòdena, en amanides, i van bé per acompanyar dolç i salat.
Moltes gràcies als qui participeu a Memòries. Si us bé de gust, ja ho sabeu, encara hi sou a temps.
Ingredients:
Sopa:
Maduixots (els nostres: del Maresme)
Xarop d'agave (o l’endolcidor que vulgueu)
Rom
Broqueta:
Gerds
Formatge de cabra (el de rull)
Alfàbrega fresca
Preparació:
Rentar i tallar els maduixots, endolcir i afegir un rajolí de rom, al gust. Deixar reposar a la nevera un mínim de dues hores.
Aixafar amb una forquilla el formatge i afegir l’alfàbrega tallada a trossos petits. Formar boletes petites, passar a un recipient/plat i guardar una hora al congelador. Retirar i guardar a la nevera.
Triturar les maduixes i reservar.
Agafar un pal de broquetes i enfilar els gerds i les boletes de formatge.
Servir tot junt.
38 comentaris:
És que deu ser tan bona i és la presentació és tan bonica... que enamora!
Una recepta original i que entra per la vista, quins colors més bonics!!! Una abraçada.
M'agrada!!! ja en podeu fer més, que jo vinc a menjar!!!
:)
Petons!
Oh aquest més em sembla que no hi torno a ser a temps... pero no em perdo el recull!
T'han quedat genials i amb aquests gerds que bones
Petons!
Genials aquestes borquetes Moni. a més molt refrescants ara per l'estiu, si és que acaba d'arribar en algun moment!!
M'emporto la recepta que el formatge de cabra m'encanta i els fruits vermells encara més ;)
Petonets
Sóc un gran amant dels formatges; la fruita m'encanta, i la foto la trobo molt encertada. Felicitats per la combinació de tot plegat!
Ja només amb la sopa m'havies convençut, però amb la broqueta a sobre... per triomfar!
Petons!
unas brochetas bien buenas y esa sopa rica rica y con un color tremendo
peto
Quiero irme a tomar el postre contigo, o principal porque con esa crema son un vicio puro!!
Mil besos.
Como siempre me encantan tus propuestas!!! Lo del chorrito de ron no se me había ocurrido, perfecto para una cenita de verano ;)
Unes broquetes delicioses. I encara han d'estar més bones acompanyades d'aquesta sopa de maduixots tan refrescant. M'encanta el contrast de color i del sabor.
Una recepta perfecta.
M'agrada.
Un petó.
Muchas veces me lo hago, pero sin el ron jejejje
Bss
Quina foto més chula!! Ademés ha de ser ben bo...el formatge fresc amb els maduixots...m'agrda molt!! Petonets
Perdó...volia dir de cabra...jejejeje
M´apunto a la sopa i a la broqueta, genials!!! Petonets
Unes broquetes boníssimes i ben originals.
M'encanta la idea de poder-les menjar com a primer plat en una amandida...
que bo!! m'encanta el formatge a les postres, és genial el contrast que li dona! bones broquetes! petons
Unes broquetes molt fresquetes i boniques! Petonets!
Quina combinació tant estiuenca, aquest any de momento ens falta la calor! m'encanta aquest acompanyament de la sopa de maduixots!
petonets
mmm formatge i fruits vermells, m'encanta aquesta combinació!!! Per cert, has canviat de càmera??? no se és que des de fa un temps que els veig algo diferent a les teves fotos, no se si és la llum, l'hora o no ho se jajajja.
Petonets!!!
Quina foto mes preciosa!!! M'encanta la teva proposta... la trobo molt encertada tot i que el temps sembla que no acompanya massa :-(
M'agrada la idea d'utilitzar la broqueta tant en dolç com en salat...mmmm... Ah! I la sopa de maduixots amb ron...un encert!
Un petonas
Aquesta sopeta i aquestes broxetes tan maques...
i amb maduixots del Maresme, quina enveja!!
Ja estem impacients per veure les idees tan bones del repte del mes.
Petonets,
Palmira
Me encanta el queso de cabra con frambuesa, así que tu propuesta bien fresquita todavía más!!! un besito
A part de bones, les trobo hipermegaelegants! Una abraçada!
Caram nena, i jo que avui no he pogut menajar-me la meva fruiteta per berenar i tinc una gana que em moro.. vaig i em trobo amb aquesta broqueta... que bona!!! un peto
Quina sopeta més refrescant sister!!! espero que la propera vegada que vinguem ensla facis!! .P petonets
No sé que va passar l'altre dia però no s'han publicat els comentaris que vaig deixar, ni al memòries ni aquí... quin desastre! Et deia que aquest toc de rom a la sopeta és perfecte per donar alegria a les broquetes ;-)
Molt bona la idea del rom. I una magnífica presentació
Quins colors tant bonics, la fruita i el formatge lliguen i sempre queden bé.
No sé si m'agrada més la broqueta o la sopa!!!!!!
Què bé que viurà la meva futura nena...sé que no passarà gana quan vengui al continent. ;PP
Petons!!
Vengo con un día de retraso pero ójala pasaras un feliz día de cumpleaños.Besazos
Bones, bones, bones!!!
PTNTS
Dolça
M'encanta!!! Buffss!! La sopeta tremenda i la broqueta tant a l'amanida com al postre, genial!!
I encara que sigui un parell de dies més tard, moltes felicitats bonica, espero que hagis passat un dia ben especial rodejada dels qui més t'estimen.
Una forta abraçada
Són unes postres tan fàcils de fer com "resultones", fins i tot pels dies que hi ha convidats i cal quedar bé... Fruites fresques i sanes, què més es pot demanar??
marta
Quin fart de broquetes, i no sabria quina triar entre totes. Heu fet un bon recull. Aquesta teva no té pèrdua.
Bona i sana.
Feliç setmana,
Nani
Yo solo vengo a dejarte un gran abrazo lleno de buena vibra, espero que hayas disfrutado muchísimo de tu día!!
Delicioso y original, me enccanta.Besos
Una presentació de 10. M'encanta la combinació. Ben fresquet deu ser un luxe!
Petons
Publica un comentari a l'entrada